Új jelszó kérése
Kategóriák

Sands Alive

Fő kategória >Gyurmák >Sands Alive

12

Útépítő homokgyurma készlet - Sands Alive

Készíts sima, vagy macskaköves utat kinetikus homokból! A Sands Alive útépítő készlet egy markolós úthengerből, közlekedési táblákból és fehér intelligens homokból áll, amikkel gyalogutat, vagy akár egy széles autópályát is meg tudsz formázni. A munkagép markolókanalával fel tudja szedni a Sands Alive homokot, és a hengerekkel különböző mintájú utakat építhetsz. Simítsd el a homokot az úthengerrel, készíts egyenes és kanyarodó szakaszokat! A Sands Alive útépítő készlet 675 g intelligens homokot tartalmaz, ami soha nem szárad ki, könnyen formázható és sokáig megtartja a formáját.

8 888 Ft
8 888 Ft
Homokgyurma kezdőkészlet zöld - Sands Alive

Formázz és építkezz zöld kinetikus homokkal! A zöld színű Sands Alive kezdő csomag 450 g inte3lligens homokot tartalmaz, amiből zöld építményeket, homokvárakat készíthetsz. A homok sose szárad ki, könnyen kezelhető, ráadásul a lerombolásig teljesen stabilan megáll. A zöld Sands Alive kezdő készlet egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz.

3 555 Ft
3 555 Ft
Homokgyurma kezdőkészlet naracssárga - Sands Alive

Építs narancssárga építményeket kinetikus homokból! A narancssárga Sands Alive kezdő készlet 450 g kinetikus homokot tartalmaz, amiből narancssárga építményeket, homokvárakat tudsz építeni. Az intelligens homok sose szárad ki, könnyen kezelhető, ha nem nyúlsz hozzá, sokáig megmarad. A narancssárga Sands Alive kezdő készlet egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz.

3 555 Ft
3 555 Ft
Klasszikus formák homokgyurma készlet - Sands Alive

Golyót, kockát és piramis is formázhatsz intelligens homokból! A Sands Alive intelligens homok klasszikus formák készlet egyszerű alapformájú homokozó formákból áll, valamint egy nagy tasak kinetikus homokból. A homok sose szárad ki, bármilyen építményt el tudsz belőle készíteni, ami stabilan fog állni, amíg le nem rombolod. A homok segít a kreativitás fejlődésében, erősíti a térlátást, az intelligens homok természetes anyagokból készült, mérgező hozzávalót nem tartalmaz.

5 222 Ft
5 222 Ft
Pizza party homokgyurma készlet - Sands alive

Süss finom pizzákat intelligens homokból! A Sands Alive intelligens homok pizza parti készlettel nem csak kisütni és dekorálni, de szeletelni és felszolgálni is tudsz finom olasz ételeket. A kinetikus homok sose szárad ki, a pizzák mindig nedvesen maradnak, ráadásul a homok könnyen formázható. A Sands Alive intelligens homok pizza parti készlet fejleszti a térlátás, a képzelőerőt és a kreativitást is, a homok egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz. A Sands Alive intelligens homok pizza parti természetes hozzávalókból készült, ráadásul a baktériumok terjedését is gátolja.

7 222 Ft
7 222 Ft

12

Sorrend:

Webáruház készítés