Mesésajándékok játék webshop - rendelj játékot egyszerűen!

Milyen játékokat találsz a játék webshop oldalon?

Saját termékek

A játékok egy részét magunk tervezzük, gyártatjuk és importáljuk.

Melyek ezek? Elsősorban a magyar mesefilmekhez és könyvekhez kapcsolódó mesés játékok. Kockásfülű nyúl plüssök, Mazsola plüssök, Maszat mesék, Pitypang és Lili játékok, Kuflik! és Boribon fa- és plüssjátékok , Twinzlab kisérletezős termékek!

Lányos játékok

A lányoknak több játékötletünk is van. Persze életkortól is függ, de nagyon kicsiknek és nagyoknak örökké népszerűek a plüssfigurák, akár csak egy állatos változat vagy valamely népszerű mesehős képében. Óvodáskortól általános iskoláig népszerűek a különböző játékbabák és kiegészítőik, babaházak, játékkonyhák. A kislányok nagy része szívesen kézmüveskedik, nekik ideálisak a különböző kreatív játékok.

Játék fiúknak

A fiúknak általában más az érdeklődési körük. Szinte minden fiút érdekelnek az autók, az autó modellek, a kisautók rendőr, tűzoltó és mentő kivitelben. Ezenfelül évszázadok óta szokásos a játékfegyver és katonák. Ezenfelül javasoljuk a különböző otthoni kísérleteket tartalmazó tudományos játék készleteket. Népszerű liszences termékek a Star Wars, Mancs őrjárat játék 

Társasjátékok és kártyajátékok

A társasjátékok nagy reneszánszukat élik jelenleg. A társasjátékok lehetnek készségfejlesztő társasjátékok, családi vagy akár egyszemélyes logikai játékok, stratégiai társas vagy koperatív játékok. Speciális társasjáték a kártyajáték, akár magyar- vagy franciakártyával, vagy speciálisan gyártott játékötlethez !

Tudományos kísérletezős játékok

Otthoni kísérletekhez javasoljuk azokat a tudományos készlet dobozokat, amelyekkel kémiai, fizikai, biológiai megfigyeléseket lehet végezni. Elsősorban általános iskolás fiúknak ideális, de vannak olyanok, amelyekkel tipikus lányos dolgokat lehet készíteni pl szappant. A tudományos kísérletek teljesen biztonságosak és játszva tanítják meg a gyerekeknek a természettudományos ismereteket. Olyan ismereteket adnak át, amelyeket az iskolában is tudnak hasznosítani

Babajátékok, bébijátékok

Nem lehet elég korán kezdeni. A babák már születésük után fogékonyak az ingerekre. Ezek lehetnek, hangok, fények, színek, mozgások stb. A készségfejlesztő bébijátékok pont ezeket a készségeket fejlesztik, hiszen a színes plüss és műanyag játékok, nagyszerű oktató társasjátékok, népszerű rajzfilmes játékok kaphatóak nálunk.

Mesekönyvek

Nagyon sok termékünk köthető mesékhez, filmekhez vagy könyvekhez. A mesekönyvek nagyon hasznosak a gyerekek képzelőerejének fejlesztéséhez, vagy csak szórakozáshoz. Az esti mesék során a kicsik egy varázslatos világba kerülnek és nyugodtabb, pihentetőbb lesz az alvás. Később, amikor már ők is tudnak olvasni, a képzeletük egy hercegnős, sárkányos, koboldos, kalózos, lovagos, törpés világab repítheti el őket. 

Puzzle

A puzzlek különböző méretű és darabszámú elemekből álló képkirakó játékok. A kisebb darabszámú , de nagyobb méretűek a kisgyerekneki valók, ezért a rajta lévő képek is az ő általuk ismert mesék képei. Van 1000db feletti puzzle is, amelyeket csak a nagyobbak, felnőttek tudnak kirakni, ezeken tájképek, népszerű művészek képei, festmények találhatóak. Újdonságok a 3D puzzlek, amivel nem csak síkban, hanem valódi térbeli tágyakat lehet elkészíteni, kastályokat, cipőt, autót, és sok mást.

Játék webshop márkák