Fiúknak

Fiúknak keresel ideális játékot? Katonák, modellautók, tudományos játékok, sportszerek. Nézz körül, és válasz ki a kedvenced! Számtalan lehetőség, méretben, témában, vagy életkor szerint szűrve!

Milyen játékok ideálisak a fiúknak ?

Játékautók fiúknak

A legkisebbeknek magyarul beszélő Toot-Toot müanyag kisautókat ajánlunk Vtechtől. Ezek a kisautók közül számtalan érdekes kisfiúk által kedvelt járműfajta van, pl mentő, tűzoltó, rendőr, versenyautó, busz, markoló, dömper, traktor. és még mások. Az Toot-Toot kisautók különböző helyzetekben más-más hangot adnak ki, mást mondanak. Az autókhóz kaphatóak különböző méretű és témájú pályák (garázsszett, versenypálya, tűzoltó állomás stb9 és ezeknél a különböző pontokon a helyhez kapcsolódó más-más hangot , dallamot, szöveget hallatnak.

Ha nagyobb fiúnak keresel autó modellt, akkor a Bburago modelljei ideálisak. Ezek az autók méretarányosan pontosak, és a valódi autómárkák legnépszerűbb modelljeit kaphatod meg. A gyár a fentieken túl a magyar piacra magyar festésű és feliratú Audi, Volkswagen, Ford rendőrségi, mentő autókat, motorokat is kinél, amelyek megvásárlásával a szolgálatokat is támogatod.

A különböző szolgálati szírénázó és különböző fényhatásokkat kibocsátó rendőrségi, mentő vagy tűzoltó autók, akár lendkerekes változatban is 20-30 cm közötti méretekben.

Tudományos játékok fiúknak

Magyar fejlesztésű tudományos készlet a TWINZLAB. Vulkános, mágneses, plazmagömbös kisérletek magyarul. Másik nagy gyártó a Science4you. Ez egy portugál gyár tudományos játék családja, ahol szintén magyarul találsz számtalan neked tetsző természettudományos kísérletekekt, amit otthon is eltudsz végezni. Harmadik fő márkánk a 4M. Itt a doboz nagol nyelvű , de részletes magyar nyelvű leírást találsz benne. nagyon sok érdekes kísérlet kapható, a fizika, kémia, robotok, földrajz, csillagászat, optika területéről. Azért érdemes tudományos játékot választani otthonra, vagy ajándékba, mert ezekkel játszva tanulhatsz olat, amit az iskolában is tudsz használni.

Játékfegyverek fiúknak

A Nerf szivacslövő fegyverek a Hasbro termékei. A játékfegyerek biztonságosak, nem lehet velük kárt tenni a környezetben és a használó gyerekekben. Különböző méretű és színösszeállítású játékpuskák, pisztolyok és tartozékok kaphatóak a mesésajándékok online játékshopban. Szívesen ajánljuk a Tack Pro szivacs játékpisztolyokat és puskákat. Ezek ára kedvezőbb, minősége nyugateurópai piacnak megfelelő, és nagyon sok méretben a 15 cm-estől a 80 cm-esig kaphatóak. Alapszínek a piros-fekete, de a fejlesztések folyamatában más színű játékfegyver család is kapható majd. A két gyártó ugyanolyan méretű lövedékeket forglamaz, azok cserekompatibilisek, bármelyik fegyverbe használhatóak. Hogy melyiket válastod, csak rajtad múlik.