Lányoknak

Ideális játék lányoknak ?

Lányoknak leggyakrabban a babák, készségfejlesztő kreatív játékok, plüssfigurák közül választanak ajándékot! Keresd meg a legszimpatikusabb Disney mesehőst, nyaklánc, vagy kép készítő játékot, vagy csak egy cuki plüssbabát.

Lányos játék ötletek

4M különböző kreatív játék. Számtalan különböző gipszkiöntő és festhető figura kapható, melyeknél a formákat késöbb is felhasználhatjátok. A szettekeből készíthetsz babákat, babajáték kiegészítőket, nyakláncot, karkötöt egyéb csillogó díszes tárgyakat.

A Science4you tudományos játékok közül több kifejezetten lányos játék található. Van rúzskészítő, fürdőbomba gyártó, szappan és gyertya kísérletek. Ezek a játékok nem csak tantanak, hanem a késztermék ideális ajándékba is. 

Rajzfilmes játékok lehetnek pl a Jégvarázs Disney mese szereplői, Elsa, Anna, Olaf, Kristoff. Akár társasjátékot, akár plüssjátékot vagy éneklő babát, puzzle-t szeretnél, könnyen megtalálhatod. 

Játékbabák közül népszerüek a különböző felnőtt formájú Barbie babák és kiegészítők. Ha csecsemő babák érdekeknek, akkor lehet Baby Born, vagy Dollz World, amelyek különböző méretű, hajszínű, ruházatú babákat gyártanak, akár magyarul beszélő és éneklő babát. A babákat el tudod altatni, vagy fürdetni, ruhájukat kicserélni, vagy hajukat megfésülni. 

Plüssjátékok is inkább lányos játékok, amelyeket megtalálsz számtalan méretben és változatban. Puha plüssök rajzfilmhősök, házi és vad állatok, babák, interaktív plüssfigurák, amelyek tudnak beszélni vagy énekelni. Disney, Mazsola és Tádé, Kockásfülű nyúl, Kuflik!, Maszat.

Jól látható, hogy szinte kimeríthetelen a lányos játékok kínálata. Keress a Játék kategóriákban, vagy a fenti keresőben