Új jelszó kérése
Kategóriák

Tv reklámos termékek

Fő kategória >Tv reklámos termékek


-15%
-15%
Hatchimals - Penguella zöld tojásban

Hatchimals Pengualle Zöld Tojásban Miért szeretjük? mert varázslatosan elképesztő találmány, igazi szociális, emocionális készségeket fejleszt a gyerkőcöknél mert kuriózum az interaktív plüssjátékok sorában mert a játék nem ér véget a keltetéssel :) Mitől különleges? mert 5 életfázison keresztül gondoskodhat gyermekünk a tojásból kikelő madárkáról mert színekkel és hangokkal kommunikál a kis állatka, jelzi mikor mire van szüksége amikor kis kedvencünk eléri a tipegő, vagy a gyerekkort, visszaléptethető a kisbaba fázisba és a játék folytatódhat Hogyan használjuk? Ennek a fantasztikus interaktív dédelgetős játéknak a sikere nem mindennapi teljesítményében rejlik. Hatchimals tojásunk egy elképesztően édes madár karaktert rejt magában, akit a megfelelő odafigyeléssel, türelemmel és szeretettel nevelhetünk fel egészen a gyerekkorig. Gyermekünk mozdulataira, forgatásra, kocogtatásra reagál a kis fióka. A használati útmutatóban leírtaknak megfelelően egy valódi kis csoda tárul a szemünk elé. A tojásban lévő kis cukiság nem tud magától kikelni, szüksége van gyermekünk odafigyelésére. Amikor szivárványszínűen kezd villogni a tojás, készen áll a kikelésre. Minden egyes életszakasz bekövetkeztekor énekli a Hatchi Birthday nótát. :) Mit jelentenek a különböző színek? Ha világoskékre változik, azt jelenti, fázik, ha fehér akkor mindjárt elalszik. (De ha masszírozzuk a pocakját, akkor felébred. :) Ha narancsszínűre vált, nekiáll csuklani a kis jószág, de ha tapsolunk neki, akkor elmúlik. :) Varázslatos szórakozás, amely felelősségre igyekszik tanítani a gyerkőcöket, a maga egyedi módján!

22 222 Ft
Akció: 18 888 Ft
22 222 Ft  18 888 Ft
Állatos homokgyurma készlet - Sand Alive

Homokgyurma a nevében szerepelő két anyag legjobb tulajdonságait egyesíti. Könnyen formázható és nem szárad ki. A dobozban állatos kiegészítőkkal dolgozhatsz.

6 999 Ft
6 999 Ft
-9%
-9%
Baby Born fekvő babakocsi

Szállítsd kedvenc játékbabádat egy kényelmes babakocsiban! A Baby Born fekvő babakocsi egy fehér, világoskék és rózsaszín alapszínű, négy kerékkel készült erős fémvázas kocsi, amiben a játékbabádat tudod tologatni a szabadban. A babakocsi árnyékolója dönthető, rossz időben a kosarat le tudod takarni. A Baby Born fekvő babakocsi bármilyen 43 cm-es játékbabával együtt használható.

8 777 Ft
Akció: 7 999 Ft
8 777 Ft  7 999 Ft
Sands Alive intelligens homok kastély készlet

Építsd meg álmaid homokvárát kinetikus homokból! A Sands Alive intelligens homok kastély készlet kinetikus homokot és különféle homokozó formákat tartalmaz, amikkel várfalakat, tornyokat és bástyákat tudsz felhúzni. Az intelligens homok sose szárad ki, könnyen formázható és nagy mértékben fejleszti a kreativitást, a képzelőerőt is. Építsd meg álmaid várát, rakd tele lovagokkal és játszd el a középkor legnagyobb csatáit!

9 999 Ft
9 999 Ft
Homokgyurma kezdőkészlet - Sands alive

Próbáld ki ezt a nagyszerű anyagot, amivel könnyen tudsz bármit készíteni, de nem szárad ki.

3 333 Ft
3 333 Ft
Color Me Mine flitteres nagy kézitáska

Kiszínezhető Color Me Mine nagy kézitáska.

7 444 Ft
7 444 Ft
NERF N-Strike Elite Disruptor

NERF szivacslövő fegyver, Elite Disruptor

6 666 Ft
6 666 Ft


Sorrend:

Webáruház készítés