Mancs őrjárat játék

A Mancs Őrjárat játékok egy rajzfilm-sorozatból származnak. A Mancs Őrjárat rajzfilm kicsiknek készült, melynek főszereplői a hat szuper kutyus: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, és Skye, akiket egy kisfiú a 10 éves Ryder vezet. A játékok: a mesehős játék figurák, menő járművek, őrtornyok, plüssök.  A Mancs Őrjárat azért dolgozik együtt, rendkívüli küldetéseiken, hogy megmentsék az "Adventure Bay"-beli közösséget. A Mancs őrjárat játékokkal te is részt vehetsz a vidám kalandokban, lehet saját Mancs őrjárat őrtornyod is!

Sorrend:
Sorrend:

A Mancs őrjárat játékok a film figuráival készültek. Kezdve Marshall-al a tűzoltó kutyával, Chasen a rendőrkutyán át Skyeig aki magasan szárnyal saját helikopterén, minden kutyus egyedi személyiséget és képességeket hoz a csoportba, így bizonyítva a csapatmunka és a közösségért való tenni akarás fontosságát. A hátukon speciális "pup pack"-el rendelkeznek, mely segítségükre van küldetéseik megoldásában - cicákat menteni a fáról éppúgy, mint a kisiklott vonatot megállítani! Azonban nem számít mekkora a kaland, a mancs őrjáratnak mindíg van ideje egy játékra, nevetésre, vagy egy fülvakarásra Rydertől.

A kategóriában elsősorban a rajzfilmben szereplő járműveket találod meg, így otthon is le tudod játszani a Mancs Őrjárat kalandjait. Persze vannak különböző méretű plüssjátékok is a kinálatban.