Játékbaba

Legszebb játék babák lányoknak!  Már a legkisebbek is játszanak textilból készült puha babával, majd egyre szebb kidolgozású játékbabák és kiegészítők kerülnek a kezükbe, mint babaházak, játék konyhák, autók babáknak. Az újabb játékbabák már tudnak sirni, beszélni, énekelni, pisilni is, hasonlóan interaktívak, mint a valódi csecsemők.

Mindenki által ismertek klasszikus játékok az alvó, síró, járó, éneklő, beszélő pisilő és egyéb babák , anyaguk alapján műanyagból, fából, vagy textilből.

Játékbaba mellett a baba kiegészítők is fontosak, mint játék baba ruha, játék babakocsi, babakád, babaház a babáknak.

A mesesajandekok.hu webshop által forglalmazott játékbabák és baba kiegészítők, segítik az ovis és alsós kislányoknak az egészséges fejlődését. A kinálatunkban elérhetőek a magas minőséget képviselő Baby Born babák, a nagyon jó ár-érték arányú DollsWorld babák, közöttük a magyarul beszélő és éneklő Charlotte, illetve az Cry Babies varázskönnyekkel síró babák. Persze megtalálható az örök klasszikus a Barbie baba is, a hozzá tartozó kiegészítőkkel

A népszerű rajzfilmek szereplői is gyakran hercegnők, királylányok, lány hősők, így ezekből is készültek már babák. Ezek a babák megjelenésükben nem kisgyereket, hanem a mesében szereplő felnőtt figurát mutatják. Ezek pl a Disney mesehős babák, a Jégvarázs játék babák. A Masha és a medve szereplője is egy egy aranyos kislány játék baba, amelyet több méretben, ruhában kinálunk. 

A webshopban találsz élethű játékbabát, nagyméretű vagy interakítiv babákat is.