Játékfegyverek

Minden fiú egyik kedvenc játéka a játékfegyverek és a katonák. Ebben a  kategóriában különböző szivacs kilövő fegyverek, műanyag játékkatonák találhatóak. A biztonságos játék puskák nem kemény töltényt, hanem puhább, kevésbe veszélyes szivacstöltényt lőhetnek ki, így védve a játékosok biztonságát. 

Igazi fiús játékok

Amellett, hogy ezek a játékfegyverek a kisebb és nagyobb fiúk számára készített játékok, nem csak szórakoztatóak, hanem biztonságosak is. Csak olyan játékfegyver - puskák, pisztolyok, szivacslövők-  kerülhet a forgalomban, ami nem veszélyes, nem okozhat sérülést normál használat mellett a játékosnak.

A játékboltban elérhetőek a piacvezető Nerf szivacslövők, az ár-érték nyertes Tack-Pro játék fegyverek is. Ezek a játékfegyverek a mind témájukban, mind színeikben teljesen különbözőek, így minden vásárló a kedvére tud választani belölük. A Nerf a Hasbro által kifejlesztett szivacslöbő játék fegyver család, ahol különböző márkaneveken Nstrike, Zombistrike, Surgefire lehet vásárolni különböző méretű játékpuskát, játékpisztolyt és egyéb gyereknek szóló szivacslövő fegyvereket.

A Tack-Pro fegyverek piros-fekete dizájnú szivacslövők, és a legkisebb pisztolytól a legnagyobb puskákig minden méretű játékfegyver megtalálható a mesésajándékok játékboltban.