Kockásfülű nyúl plüss

A Kockásfülű nyúl plüss az egyik kedvenc játékunk. Folyamatosan készleten tartjuk ezeket a plüssöket, kesztyűbábot, és mesekönyveket. A plüss figurák többféle méretben kaphatóak, 8 cm-es ülő és 10 cm-es álló kulcstartó, 15cm-es ülő babzsákos, 23 cm-es álló klasszikus és 23 cm magas ülő formájú Kockásfülű nyúl plüssjáték.

Sorrend:
Sorrend:

Milyen egy igazi Kockásfülű nyúl plüss ?

Többféle méretű Kockásfülű nyúl plüss kapható nálunk. A minden kockásfülű nyúl plüss zöld plüssből készül és puha anyaggal vannak tömve.

A klasszikus, legrégebben gyártott és egyben legnépszerűbb plüssjáték a 23 cm-es álló Kockásfülű plüss és ezt követően készült belőle, az ugyanolyan méretű, de ülő formájú és babzsákos kivitelű 15 cm-es Kockásfülű nyúl plüssjáték. Ne tévesszen meg a különböző méret elnevezés, a két közepes plüss minden mérete egyezik, csak az a különbség, hogy ül ez a Kockásfülű nyúl plüss, ezért tűnik kisebbnek.

Kisebb termékek az álló és ülő Kockásfülű kulcstartók.Ezek fém karabínerrel rendelkeznek, így könnyen tehetsz rá kulcsot, vagy akaszthatod a táskád zipzárjára. Itt is igaz, hogy bár a méret elnevezés különbözik, a valóságba minden testrészük ugyanakkora, csak az ülő formátumú kisebbnek látszik.

Nagyobb termékek közül a 23cm-es ülő Kockásfülű nyúl plüsst ajánljuk. Ez a Kockásfülű nyúl már nagyobb darab, és ideális a kisebb gyereknek alváshoz, vagy játékhoz. Ennek a testvére volt az álló 40cm-es plüss, de már nem forglamazzuk.

Mindegyik nyuszi nagy rózsaszín és fehér kockás füllel rendelkezik, ahogyan a mesében is látható.

A kétezres évek elejétől forgalmazzuk a Kockásfülű nyúl plüssöket és időközben több vevőnk is jelezte, hogy szívesen bábozna velük esti mesélés közben. Így született meg a Kockásfülű nyúl kesztyűbáb játékunk is. Ez a játék is plüssből készült, de a testébe a kezedet tudod bebujtatni, és így eljátszani a Kockásfülű nyúl történeteket.

Válaszd ki, hogy melyik tetszik és rendeld meg most! 

 

Kockásfülű nyúl plüss szerzői