Mazsola és Tádé plüss

Keresd Mazsolát, Mazsolát Sapkában, Tádét, és Manócskát plüss játékot nálunk!

Mazsola és Tádé a 1960-as évek kedvenc tv-s bábjátéka. Bár akkor még csak egyetlen tv csatorna volt Magyarországon, de azon minden héten családok millió várták a bábfilm folytatását. Az eredeti történetet a kor egyik legnépszerűbb meseírója Bálint Ágnes készítette, a bábokat Bródy Vera tervezte. 

Sorrend:
Sorrend:

A mese alaptörténete, hogy egy tökből készült házban él Manócska, és vele együtt Mazsola a zöld malac. Mazsola még elég szeleburdi kis gyerek, ezért gyakran van szüksége arra, hogy Manócska megmutassa neki a helyes viselkedést. Egyszer találkoznak Tádéval, aki egy rózsaszín foltos tengeri malac. Tádé elég gyámoltalan így Manócska és Mazsola befogadja a tökházba. Ezek után a két különböző malacgyerek együtt indul felfedezni a körülöttük lévő világot. 

Mazsola és Tádé alkotói

A mesesajandekok.hu oldalon klasszikus Mazsola sapkában és sállal, sima 25cm-es Mazsola, plüss Tádé, és természetesen Manócsóka játékok vásárolhatóak. Ha otthon is szeretnéd kipróbálni, hogy milyen lehet Mazsola bőrében lenni, akkor keresd a Mazsola kesztyűbábot az online játékboltban.